En hagegal tipset om en lur måte å bruke de store mengdene tomater man plutselig kan få i drivhuset. :) Den måten var så lur, at jeg også kjøper tomater nå på annen tid av året, for å lage disse. Camilla Plums "henkogte tomater" er bare kjempegode! Oppskrift her. Anbefales på det sterkeste. Her har jeg hatt tomatene, basilikum, hvitløk og olje oppi glassene, klar til "henkoging". :)
Her har glassene stått en stund. Dampen slipper fint ut selv om de er igjen, pga gummipakningen. Glasset til venstre er kjøpt på Kremmerhuset, et virkelig drittglass. Frarådes på det sterkeste - da jeg la glasset på siden for å pakke det inn, rett og slett rant oljen ut. :S De andre glassene er tette.
Tilbehør til elgsteika på julaften. Det har minket i glasset, for jeg klarte ikke en gang å vente til julaften med å smake... Dette er bare fenomenalt godt, og passer til det meste!
søndag 25. desember 2011
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar