tirsdag 1. juli 2008

Black and white


Jeg er ganske fornøyd med den sorte fiolen jeg har sådd. Bowles black eller noe sånt. Den hvite gudeblomen er også stilig, dessverre ble den rammet av en kraftig forflytning i vår, og så en ny flytting på forsommeren, så den blomstrer ikke så bra som den kunne ha gjort. Men fine de blomstene som kommer!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Lekker stemor, mener det er den samme som jeg byttet til meg i våres. Ser lik ut hvertfall.

Ang haresvans så tror jeg det må såes hvert år, det var hvertfall det den daman som jeg byttet med sa til meg. Men det skulle ikke være vanskelig å ta frø fra den, hun hadde tatt masse og det var lett å få til spiring på de.
Jeg kan evt gjemme noen frø til deg hvis du er intressert. Den er jo utrolig vakker.

Også må jeg bare si at den trestammen din på bilde nedenfor var kjempestilig. Har så sansen for slike dekorasjoner i haven. Da blir det personlig preg på den.

Miamaria sa...

Ja, haresvans er nok en ettåring, normalt sett. Jeg innbilte meg at jeg sådde den i vår, men finner den ikke. Ser ikke ut til at den har sådd seg selv i bedet heller. :( (Har lett, ja.)

Trestamme-monsteret er kult ja, skulle ønske jeg kunne lage slike kunstverk selv. Da hadde det nok vært mer slikt i hagen min. Dette monsteret er donert. ;)