søndag 17. august 2008

Malta og Gozo


Malta og den litt mindre øya Gozo er fine steder å oppholde seg. Selv om varmen kan bli nærmere 40 grader i juli og august, er det ikke så verst - de har massevis av blått hav der som man kan kjøle seg ned i.

Bildene over er en veldig kort oppsummering av vår ferie. Største overraskelse var radiobilene vi fant et lite stykke fra hotellet vårt på Gozo, de visste vi ikke om i fjor. Utrolig billig i forhold til på tivoli i Norge, så det ble noen turer. Det er også en stor fordel når man kjører radiobil som voksen uten et barne-alibi i bilen, at man ikke kjenner noen på stedet...

Neste bilde er den kuleste forretten - fishcake. De hadde jammen fiskekaker der også, og den var god! En artig saus fulgte også med, for å dyppe greiene i. Deilige saker! Den var skikkelig grov, ikke sånn luftfjas som man får kjøpt her til lands.

Tredje bilde er utebingo. Til høyre i bildet sitter kjerringene og spiller bingo, og til venstre ser vi noen av gubbene deres sitter og prater skit. (Helt sikkert.) Artig fenomen det der, bingo må være populært der. I fjor havnet vi midt i en gatebingo (der de satt på fortauet på hver side av veien mens bilene kjørte imellom), og jeg vet ikke hvor mange bingoer vi kom innom i år. Dessverre turte vi ikke å hive oss med.

Fjerde bilde er den mest populære stranda på Gozo, Ramla beach. Flott strand!

Siste bilde er en fisker som kommer på land, i en av de typiske båtene. De er fargerike og sånn sett søte, og så er det litt artig at de har øyne framme på båten. Det var vel noe med å jage bort onde greier, eller noe sånt.

Ingen kommentarer: