I går hadde jeg en i utgangspunktet tragisk middag, men tilbehøret berget opplegget. En rask runde i hagen avslørte masse sukkererter, og så røsket jeg opp en lilla gulrot. Som man kan se er den kun lilla utenpå - men det gjør den jo tofarget, og vips, en farge til med det oransje inni. (Men man må ikke skrubbe for hardt når man vasker, da forsvinner fargen!)
fredag 19. september 2008
Fargerik middagsmat
I går hadde jeg en i utgangspunktet tragisk middag, men tilbehøret berget opplegget. En rask runde i hagen avslørte masse sukkererter, og så røsket jeg opp en lilla gulrot. Som man kan se er den kun lilla utenpå - men det gjør den jo tofarget, og vips, en farge til med det oransje inni. (Men man må ikke skrubbe for hardt når man vasker, da forsvinner fargen!)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
3 kommentarer:
Det så da supergodt ut!
Mmmm - dette så da veldig godt ut.
Forresten, så oppdaga jeg plutselig at bloggmalen som jeg foreløpig har landa på, ligner en god del på din...
Ja, godt var det! :) Halvkokt ris var mindre godt. (Man må huske å se på klokka når man har risen i vannet...) Sukkererter er sjennialt!
Legg inn en kommentar