lørdag 8. mai 2010

Fuglesamling i hagen

Jeg går ut ifra at dette er gråtrost, selv om det ikke ligner bildet i fugleboka. Jeg har bestemt meg for at bildet i fugleboka er elendig, for det er tatt under ifra. I dag har jeg hatt rundt regnet en zillion slike i hagen. Men - når jeg har sett nøyere etter, så har det vært en hel masse andre kule fugler innimellom disse her.

Denne her, for eksempel. På avstand trodde jeg først at det var spurv, men så fant jeg etterhvert ut at det måtte være gråsisik. Men den har jo ikke noe rødt på seg - så nå lurer jeg på at det antagelig er noe som heter bergirisk?

Søt er den i hvert fall, uansett hva den vil kalles.

Stæren har vært innom fuglemateren med meiseboller i det siste, den var innom også i dag. Vi har en plass vi har kastet noe plenklipp (i fjor altså!), her likte den seg godt.

Rødvingetrosten var også innom. Den gjorde mindre av seg enn de andre.

Og så denne her da, den har jeg ikke sett før. Ringtrost. Den var kjempekul. Nesten som en stor fossekall, på en måte, og så på besøk i hagen. Stilig. Den likte jeg!

2 kommentarer:

ToneM sa...

Du har jo hatt skikkelig storbesøk i dag! Ringtrost og bergirisk har jeg faktisk ikke sett her i det hele tatt. Flotte bilder!

Kim-Gjøran sa...

Stilige besøkende det der, mange nye i gjesteboka(fugle) :)