søndag 15. juli 2012

Helt på trynet

I denne vinden har Skrotføggel gått på trynet i genibedet igjen. Det samme har etasjeprimulaen som var så fin. Håper ikke stenglen knekker helt, jeg skulle jo samle frø av den.

Akeleiene ligger også på tvers nå. Plutselig ble de en slags hengeblomster.

Det som kan være en idé å gjøre i sånt tullevær, er rett og slett å ta litt av hagen inn. Når det likevel ikke er noe trivelig å være ute i den. En kjapp runde i hagen, så har man en bukett.

Flere akeleier på tvers. Steigenlilja også - det er første gang den blomstrer hos meg nå i år. Håper inderlig at den står han av.

En bukett til. Det er bare å raske med seg, når man først er ute.

Gullregna blomstrer også sidelengs for tiden. Masse blomster. Tror det er et skikkelig bra tre-blomstreår i år. Syrin, rogn, hegg, gullregn - massevis med blomster på alle sammen.

En tredje bukett. Det lureste med å ta en sånn runde i hagen, er å få berget hvis det er noe som har knekt helt av i vinden. Da kan man ta det inn, og få litt glede av blomsten før den visner likevel. Smart.

Oxalisen er heller ikke like fresh som den var tidligere... Men litt tøff likevel!

4 kommentarer:

RandiA sa...

Fine blomster-arrangementer...

Unknown sa...

Å de er så kjedelig å se at blomstene blir ødelagt i ruskevær.
Håper de går bra med dem.

Ha en fin kveld , Marit.

Margrethe sa...

Flotte buketter! Og absolutt lurt. Når været roer seg har plantene i hagen bedre sjanse til å komme seg igjen.

krepsemor sa...

Kjedelig med sånt drittvær, så da er det lurt å ta inn blomstene ja:) Vi har vært forskånet for verste uværet, heldigvis! Flotte buketter du har laget:-)