søndag 7. oktober 2012

Naustfiksings

Naustet begynner å dra på åra. Blant annet vindskiene skulle vært bytta her, og litt sånn forskjellig. Bordkleet er absolutt ikke noe å skryte av, men det er nå ikke de som holder det oppe. Det som skal holde det ihop er stort sett solid. Men noen forsterkninger var ikke av veien nå.

Det er forskjellig rart man finner i naustet, om man ser nærmere etter. I veggen for eksempel en kost. Før i tiden tok man det man hadde, når man skulle lage ting. Denne var imidlertid bare kilt fast, så hva den gjorde der er ikke godt å si.

Noen hull i bordkleet ble tettet for syns skyld - da forsvinner riktignok den fine utsikten.

En gammel sykkel med noen gamle dingsedanger på. Og litt nytt...

Det er høyt under taket. Kanskje lage til en hems der oppe, som jeg kan klatre opp på og se utover sundet gjennom hullet i veggen?

Et vindu uten glass, fant jeg også i naustet. Det har sikkert stått her i alle år, men jeg hadde ikke lagt merke til det før nå, faktisk. Dette kan man sikkert gjøre noe kult med.

Et stokkandpar kom svømmende forbi. De lurte på hvorfor jeg ikke var utpå med kajakken, istedenfor å glo på han fyren som snekra på naustet.

2 kommentarer:

Tove Kristin sa...

Kanjo hende, at kosten var plassert slik for å klø seg på ryggen, tjihi.....
På bloggen min under etiketter, finnes det en etikett som heter ¨rammer¨det er noe jeg lager av gamle matrialer, det kunne du ha prøvd, om du skal skifte borkledning på nøstet.
Flott vindu du fant....spennende.

Ønsker deg en fin kveld.

Miamaria sa...

Tusen takk, det var flott tips!