mandag 18. juli 2011

Klatretur til Kalle (i Lofoten)

Klubbtur til Kalle med Vesterålen Vertikal. Dro litt tidlig for å kunne ta det med ro og slappe av, det innebar teltliv. Velvel, har man telt så kan man jo bruke det. Som vi ser er det sånt klatrere gjør - her var massevis av telt rundt om. Utedassen var til og med veldig ok til å være utedass. (Og betydelig bedre enn buskas.)

Lørdag formiddag - resten av gjengen lot vente på seg, men vi som var kommet gjøv løs på "Butter fingers" (tror jeg det var).

Enkelte visste å komme akkurat i tide til å få med seg starten hver dag. ;) Her kommer Istvan opp siste sprekka på ruta mens Karl Helge sikrer - og jeg paparazzier litt fra toppen av blokka.

Pause...

På andre siden av bukta holdt noen på med ei jækla kul rute - når det ikke var veldig lavvann måtte man rett og slett rappellere seg ned for å kunne klatre opp igjen etterpå... Kult prinsipp!!! (Tror det ble ca. her)

Denne her så veldig kul ut, men det var drittstein å sette sikringer i, så vi droppa den likevel.

Resten av gjengen var etterhvert også ankommet, og etter litt opp og ned og delvis klatring i steinur, fant vi dem ved Dammen. Astrid sikrer Tone som klatrer, mens Roar tar bilde. Her lunsja vi og klatra litt, før vi returnerte og møtte familien med unge, så mor også kunne få klatre. Dammen anbefales ikke om man skal ta med seg småttiser, (veldig) ulendt adkomst.

Lilleveggen var imidlertid grei å komme til, så her kunne mamma Marta klatre sammen med oss, mens Kristian fulgte nøye med sammen med pappa Istvan.

Dag to. Ikke bare klatrere synes dette er et fint område, inne i vika her lå det en båt mens to stykker snorklet rundt langs bergene. Så egentlig ganske fristende ut!

Istvan leder opp.

For de som ikke ser det, så er dette altså et monster inni steinen!

Det var nesten blåere enn blått!

En spooky stein til, her er det flere små monstre!

1 kommentar:

Lena sa...

Det her så utrolig flott ut - og nydelige bilder. Dere er tøffe !