lørdag 21. januar 2012

Der var ho, endelig!

Nå var det på tide at sola kom tilbake! Sånn her ser ho ut!

Jeg var ikke hjemme da ho sannsynligvis var innom stua mi (så ikke spor etter ho heller), men ho har nok helt sikkert vært innom. Jeg hadde imidlertid tatt turen ut i marka. Ho var der også.

Knerten var også ute og koste seg stort i sola. (Noen mener han ser ut som han synes sola var skarp, men. Ikke så rart, det er vel en stund siden han har sett den sist.)

Fortsatt fantastisk fine farger på himmelen. Det blir det nok enda litt mer av, før heldøgnslyset tar over etterhvert. Det blir fint det også.

Og et bevis på at jeg var i marka, ikke bare sendte fotoapparatet med noen andre...

4 kommentarer:

primula sa...

Fine solbilder, Miamaria! Det er så herlig når den kommer tilbake. Selv må jeg vente en dag eller to -hvis jeg ikke drar litt høgere opp i lia. For den er der nå her også, men så er det det at vi har noen høge fjell i sør som den må klatre over for å skinne ned på meg. Ja, ja, jeg venter tålmodig her nede:-). God helg!

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Hos oss er den i kjøkkenvinduet den 4. februar, men de har den mye tidligere lenger bort på veien, vi bor litt i skyggen av lia her bak. Men når vi først får sola, har vi sol lenge, om sommeren ser vi den i nordvinduet i stua når den tar seg en aldri så liten hvilepause nær midnatt. Vi har ikke midnattsol, fjellene stenger, men i Bodø kan man se midnattsola.

Miamaria sa...

Ja, de der hersens fjellene - men de er jo så flotte! ;) Her hadde også sola vært for en stund siden, om det ikke var for dem. Men jeg foretrekker nå heller å være uten sol et par uker ekstra, enn å ha utsikt flatt som en pannekake. :)

Frøya-Heidi sa...

Herlige bilder av sola og den fantastiske naturen!

Her på kysten av trøndelag har vi vel knapt sett noe til sola på ett par mnd vi heller.

Krysser fingrene for en solfylt vår både hos deg og meg :-)