onsdag 20. juni 2012

Svellingen

Kystvaktbåten som bråket i flere timer utenfor huset mitt her den ligger, hørtes over til Svellingen også. Men ikke like godt, så det var bedre å gå en tur i marka.

Her var det blå merking istedenfor den turlagsrøde noen plasser. Da blir jo plutselig blå jakker en fin kamuflasjefarge...

Toppen var imidlertid borte i skydotten. Men skilt viste vei. (Om det var her skiltet pekte den veien av to mulige som det IKKE var gangbart husker jeg ikke...)

Sånn ser skydotten ut "innenifra". Den var ikke helt tett, det "blafret" liksom forbi. Ganske stilig egentlig. Lenger ned hørtes suset i skogen. En pussig ting var at trærne liksom var i to etasjer. Var liksom bare to størrelser på dem, ikke litt av hvert.

Toppen. Her var det null utsikt. En liten prikk til høyre i bildet der var levende.

Den laget imidlertid ikke lyd før den ble skremt opp. Heiloen derimot, laget lyd hele det siste stykket. Surværslyd, ikke den søte finværslyden. Mer som en tafatt tjeld. Men den er nå kul uansett.

På tur nedover, Sortlandsundet sett ovenfra. Jeg trodde ærlig talt at det var litt lenger. :) Dette er jo nesten som et eide, like mye som et sund. Bare at det er dypt, da.

Ingen kommentarer: