mandag 16. juli 2012

Hersens nabokatte! Men NÅ!

De som kjører opp til naboen synes sikkert jeg er rar som vanner fuglekassen. Men om de hadde sett foranledningen hadde nok slangen gitt litt mer mening?

"Det var da svarte hvor feit jeg er blitt, får jo ikke labben inn i det lille hullet her" 

"Hm, hva var det jeg hørte nå tro?" 

"Skitt! Det er hun der bitcha i vinduet igjen! Best å hoppe ned herfra, sist kom hun jo ut."

Det gjorde hun denne gangen også. Aldri har jeg sett katta springe så fort før, eller sett en katt hoppe så langt for hvert jump i det hele tatt. Men det spørs om ikke rekorden slås når slangen slås på neste gang den tas på fersken der oppe...

8 kommentarer:

primula sa...

Ha, ha! Snedig!

Ståle sa...

Stakkars søte katt, den følger jo bare sine naturlige instinkter

Ståle sa...

Woooha ha ha..

Miamaria sa...

Siste nytt er at katta var på tur bortover igjen... Men så kom naboen heim, og da sprang katta etter bilen i full fart, ville mer heim enn jakte fugleunger gitt.

Håper den er inne om natta, og at den venter til jeg er ferdig på jobb...

fru Sandeggen sa...

Haha, kostelig!

Har du vurdert å sette noe glatt rundt stammen så den ikke klarer å klatre opp i treet? Men da blir det jo ingen underholdning..

Anonym sa...

HAHAHAHA

Gleder meg til fortsettelsen. Våre ble også vannet ned fra fuglekassetrærne noen ganger. Nå har de lært å ikke klatre opp mens vi er hjemme iallfall.

Vivishagerom sa...

Helt riktig, synes jeg. Jeg sliter også med katter i nabolaget, som stadig ødelegger i hagen. Burde vært båndtvang på katter også, slik det er på hunder.

Håper du får tatt den!

Miamaria sa...

Dessverre var jeg ikke så mye hjemme i tiden etterpå. Jeg var oppe en tur på natten da katta var på tur til kassen, satte kamera på filming men da dro katta hjem igjen.

Siden har jeg ikke sett verken katt eller fugler... Håper fuglene har fløyet, og ikke er spist. Har nå ikke sett fjær heller, så om de er spist så spiste den nå i hvert fall hele.