mandag 18. april 2011

Steiraheia

Våren var kommet, men så ble det vinter igjen. Jaja, da er det ok å gå på ski igjen, noe som er helt greit når man har fancy nye ski...

Dette var et kult tre. Bøyd ned av snø og sånt sikkert, og så har det ikke gidda eller klart å bøye seg opp igjen - så har greinene blitt nye stammer oppover. Sikkert enda kulere til sommeren, når det blir grønt her?

Oppover har knausene smelta fram, så det var blitt litt stilig. Så har det kommet ny snø oppå der igjen, og blåst av. Da blir det sånn her tøft landskap.

Været ble også tøft oppover. Det skifta hele veien (sånn som det har gjort en periode nå - man får all slags vær i løpet av et par timer!), og etterhvert ble det veeeldig kort sikt altså. Veldig. Vind. Hagl. AU!!! (Det virker kanskje merkelig å ha solbriller på i sånt vær, og det var ikke for sola steikte eller at jeg egentlig så noe særlig gjennom dem, men det ble litt mindre vondt akkurat der i hvert fall...)

Men vi fant nå fram til slutt. Stilig vær. Her skimter vi Strandheia, og Sortlandbrua nedi sundet.

Kvila. Og det var godt med den kvil før nedoverturen. Pussig, men den var mer slitsom enn oppoverturen egentlig.

1 kommentar:

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Synes alltid at nedoverturene er mere strevsomme enn oppoverturene. Kanskje fordi jeg ikke er så flink til å renne meg på disse skiene..... :D