onsdag 13. april 2011

Taen på Hadseløya

Taen ligger på yttersiden av Hadseløya. Her ser man sånn passelig nordover, da ser man Litløy, Gaukværøy, og det ytterste av Bø. Her er det at det blir aller først vår i Vesterålen. :D Ja, sånne plasser får plusspoeng i mi bok. ;)

Denne får plusspoeng kun for at den så kul ut. Disse hadde tydeligvis våknet for året, for det var mange sånne oppetter steinene. Så jo helt forhistoriske ut...

Her har jeg tenkt å padle i år. Dette er rett ut fra Taen, her er det masse små holmer og skjær og de så koselige ut. Men det var nok merket et sånt grønt felt på kartet, det pleier å bety at det er noe sånn fredringsbestemmelser. Ofte pga. hekkende fugler, så det må sjekkes opp først. Men som regel innebærer det bare at man ikke har lov til å plage fuglene eller gå i land, og det er nå aldri i mine planer uansett. :)

Det var rett og slett flott vær i dag, selv om det var skiftende. Her ser vi mer sørover, det blir vel noe Lofotfjell dette? Ja de baki skyene der altså - steinen her til venstre i bildet er klatrefeltet her på Taen. Her er det nå tina fram hele veien opp og allting - men det er fortsatt ganske vått i store deler av området der det er topptaufester. Sola, ta deg en tur snart og fiks opp!

Ingen kommentarer: